Ny stilling i Oslo

Publisert: 31.07.2023

Vi utvider kontoret vårt i Oslo, og søker etter en erfaren samfunnsviter som kan styrke staben vår. Vi ser helst at du har bransjeerfaring, men annen relevant arbeidserfaring vil også bli vektlagt.

Vi ser etter deg som har gode analytiske evner, gode metodekunnskaper og et sterkt engasjement for kunnskapsproduksjon og formidling. Vi ønsker at du har kompetanse på kvalitative forskningsmetoder, herunder intervju, casestudier, deltakende observasjon og dokumentanalyse. Erfaring med intervju av sårbare grupper, personer med minoritetsbakgrunn og intervju ved bruk av tolk vil telle positivt.

ideas2evidence er en kunnskapsbedrift som setter høye faglige krav til eget arbeid. Du vil bli del av et sterkt og kompetent fagmiljø med varierte og spennende arbeidsoppgaver, og med gode muligheter for å forme egen arbeidshverdag. Vi søker deg som har evne til å ta initiativ og foreslå løsninger, som kommuniserer godt og som trives med å løse utfordrende oppgaver i samarbeid med andre. Det er tett samarbeid mellom våre kontorer i Oslo og Bergen, og du vil kunne inngå i vekslende teamkonstellasjoner fra prosjekt til prosjekt.

Hvis denne stillingen virker spennende, og du ønsker å bidra til å utvikle vår kunnskapsbedrift videre, hører vi gjerne fra deg.

Søknadsfrist: 18. august

Se hele annonsen her: Ønsker du å jobbe med utrednings- og evalueringsarbeid?