Er du vår nye administrasjonsansvarlige?

[03.03.2020] ideas2evidence vokser og har behov for å øke den administrative kapasiteten i selskapet. Per i dag er alle administrative oppgaver fordelt på ledere og ansatte i selskapet.

Vi søker en selvstendig og initiativrik person, som har erfaring med administrative oppgaver fra tidligere. Det er en fordel om du har erfaring fra vår bransje, men det er ikke et krav. Arbeidsstedet vil være på kontoret i Bergen.

Siden vi er en liten organisasjon uten andre støttefunksjoner, vil den som ansettes få ansvar for et bredt spekter av oppgaver. Oppgavene vil omfatte bl.a. fakturering, arkivering, lederstøtte, enkle markedsføringsoppgaver, samt utvikling og forbedring av administrative prosesser og rutiner. Vedkommende vil også være vår hovedkontakt inn mot PWC, som vi benytter som regnskapsfører og lønnskontor. Det er ønskelig at den som ansettes kan støtte oss i administrering av personvernforordningen (GDPR). Noe kjennskap til dette regelverket er derfor en fordel. 

Vi ser i første omgang etter en person som kan fylle en 50 % stilling, med mulighet for utvidelse. 

Om du synes dette høres interessant ut, vil vi svært gjerne høre fra deg. Send oss en e-post på post(a)ideas2evidence.com, eller kontakt Jostein Ryssevik (daglig leder) på telefon 91817197.